Privat

Overhalla IT ønsker å være en naturlig leverandør av IT tjenester til private i Namdalen. Hos oss er du garantert å bli sett som kunde, og vi tar problemene dine på alvor.

Da vi selv er glødende entusiaster av smart teknologi syns vi det er gøy at stadig flere kontakter oss og vil ha litt teknisk hjelp i hjemmet.

Rådgiving

Vi tilbyr full rådgivning i forbindelse med Smarthus og kan sette opp det meste av utstyr. Med stadig flere smarte produkter i hjemmet, er man og avhengig av at de snakker sammen. Det kan vi ta oss av.

Kom hjem tjeneste

Vi tilbyr derfor en egen “kom hjem” tjeneste hvor vi sender en av våre medarbeidere til å hjelpe deg. Om det er å stille inn kanalene og henge opp Tv`en eller ta en formsjekk på datamaskinen spiller ingen rolle. Ingen jobb er for liten eller stor, vi stiller opp for deg.

Trådløst nett

Hvis du sliter med det trådløse nettet ditt, så kan vi hjelpe deg med å både øke kapasitet og gi deg bedre dekning rundt om i huset. Vi hjelper deg selvfølgelig med å sette det opp.

Butikk

Vi kan levere det meste av data og datautstyr til hjemmet. Har du noen spesielle ønsker  så hjelper vi deg mer en gjerne med det. Ta en tur innom vår butikk i Skogmo Industripark, og se hva vi har å tilby.

Har du behov for en raskere data, men den trenger ikke være ny?  Vi er forhandler av brukte datamaskiner, dette er et miljøvennlig alternativ. Maskinene er selvfølgelig slettet for alt innhold og kvalitetstestet av våre medarbeidere.

Kameraovervåkning

Gjør hverdagen enklere med kameraovervåkning på gården. Tenk så greit å sitte inne i sofaen og kontrollere at alt står bra til fjøset?  Da har du full kontroll på om det er kalving uten å gå over gårdstunet.

Du kan og enkelt sette opp kameraovervåkning på hytte, uthus brygge og naust.  Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette.

Har du et teknisk problem?